Un Mur d’Històries 2017!

bogatell“Un Mur d’Històries” és un projecte dissenyat per La Casa Amarilla per ser dut a terme conjuntament amb diverses entitats del barri de Poblenou, com són la “Taula Eix Pere IV”, la “AA.VV de Poblenou”, la “AA.VV de Bogatell”, les entitats que gestionen l’Espai Can Picó i altres entitats de la zona, així com veïns i comerciants. Nosaltres, en el rol de coordinadora d’aquestes forces, aporta recursos propis (tant humans com materials), i desenvolupa l’estratègia i la logística necessàries per a la seva execució.

Des que al nadal ens van donar els permisos per pintar, hem estat esperant que les agendes quadrin. Ara ja podem dir que hem donat el tret de sortida! Comencem els contactes amb artistes del barri i els treballs de consulta i recerca pel disseny de la primera persiana!

 

Diverses empreses han donat els materials i pintures necessaris per dur a terme la totalitat de les accions previstes en aquesta primera etapa. Les entitats que gestionen l’Espai Can Picó cedeixen el seu espai pel magatzematge del material del projecte.

Un mur d’històries on conflueix, Memòria Històrica, participació de veïns, veïnes i artistes, art de proximitat u un munt de persianes i Murs: la cara visible del barri.  

 

 

Esperem tenir més informació molt aviat!

Anuncio publicitario