TORNA LA 12a FIRA MULTICULTURAL: “Un Poblenou de tots colors”

12festa_jpg

Un any més participem en aquesta, ja tradicional, iniciativa multicultural que tanca la setmana de Festa Major de Poblenou. Una cita anual molt especial a favor de la cohesió social i la lluita antirumors a Barcelona.

Durant tot el diumenge 21 es succeiran tallers, espectacles i menjars d’arreu del món. A la fira d’entitats, com La Casa Amarilla, tindrem la nostra paradeta amb interessants productes i material de difusió.

I com no! Us convidem al taller, obert i gratuït, “Ombres del barri”, de 11h a 13h. Serà una activitat infantil i familiar que reflexiona al voltant de la diversitat, els estereotips o la identitat individual i social. Tots plegats, mitjançant les arts plàstiques i la creativitat, observarem la realitat multicultural del barri fent volar la nostra imaginació.

Esteu tots convidats, us esperem!

__________________

Un año más participamos en esta, ya tradicional, iniciativa multicultural que cierra la semana de Fiesta Mayor de Poblenou. Una cita anual muy especial a favor de la cohesión social y la lucha antirumores en Barcelona.

Durante todo el domingo 21 se sucederán talleres, espectáculos y comidas de todo el mundo. A la feria de entidades, como La Casa Amarilla, tendremos nuestra paradita con interesantes productos y material de difusión.

Y como no! Os invitamos al taller, abierto y gratuito, “Sombras del barrio”, de 11h a 13h. Será una actividad infantil y familiar que reflexiona alrededor de la diversidad, los estereotipos o la identidad individual y social. Todos juntos, mediante las artes plásticas y la creatividad, observaremos la realidad multicultural del barrio haciendo volar nuestra imaginación.

Estáis todos invitados, os esperamos!