Comença el 2014 amb moltes novetats

Amics i amigues de LCA. Aquest 2014 ha començat carregat de novetats i projectes tant a Barcelona com a Amèrica Llatina.

A Barcelona, el projecte Arts & Co. continua a tota marxa a la Barceloneta. Al febrer, concretament el dia 3, estarem portant a terme unes activitats infantils i juvenils… us anirem donant tota la informació més endavant a través del facebook de l’entitat. Fes-te amic per estar al dia de totes les novetats.

D’altra banda, com ja sabeu, fa un any que vam obrir una sub-seu permanent a Costa Rica (Tilarán, Lago Arenal Guanacaste) , i estem impulsant dos projectes diversos pero totalment complementaris: ItinerArte i Projecte T.A.P.I.R.

Doncs us volem comunicar que tots dos projectes han rebut suport del Ministeri de Cultura de Costa Rica i que enguany aquesta seu estarà bien dinàmica i mogudeta en tot el que fa a Desenvolupament Cultural Comunitari, Pintura Mural Col.lectiva, Projeccions de cine, Vetllades artístiques i culturals itinerants, tallers de tota mena…

I també recordar-vos que podeu escriure’ns si esteu interessats en dur a terme una pràctica d’estudis, o bé un voluntariat, o simplement si sou turistes poc tradicionals i compromesos socialment i voleu conèixer el meravellós emplaçament on estem situats i compartir amb el col.lectiu d’artistes, gestors culturals i mediambientals locals:  mail: quijotesymolinos@gmail.com

Us deixem els links on trobareu més informació del projecte i de tot el què L.C.A. fa a Barcelona i a Costa Rica.

Salutacions i feliç any a tothom!