2ª Formació: Pràctiques artístiques, participació i canvi social

Es llença el curs “Pràctiques artístiques, participació i canvi social” a càrrec d’Artibarri.

Us fem arribar informació de la segona edició del curs que hem organitzat i que portarem a terme des de la Xarxa Artibarri. Aquesta segona edició, animats per la bona acollida que va tenir la primera, l’hem titulat Pràctiques artístiques, participació i canvi social, amb la voluntat de seguir compartint el bagatge de coneixements acumulats des de diferents entitats que formen part de la Xarxa Artibarri.

La proposta formativa parteix de la vivència i de la pràctica d’associacions i persones de la Xarxa, i pretén promoure el debat i la reflexió entre els participants i facilitar eines i estratègies metodològiques que ajudin a desenvolupar projectes de pràctiques artístiques que pretenen la transformació social de les comunitats.
El curs serà impartit per tretze professionals expertes/s en desenvolupament comunitari i/o diverses pràctiques artístiques, que han unit esforços i han posat en comú estratègies i metodologies d’intervenció a través de l’art.
Les entitats que han organitzat i dissenyat aquesta formació han dedicat temps a la gestió, la comunicació i la coordinació d’aquest curs com a contribució a la Xarxa Artibarri, de la qual formen part. Aquestes associacions treballen en un sentit local i respectuós, i promouen condicions laborals justes i la igualtat laboral en temes de gènere, nacionalitat o raça. Pel que fa al preu del curs, s’ha intentat fixar un preu just a la formació proposada.
Esperem que la proposta resulti del vostre interès i us demanem que en feu la màxima difusió possible. Gràcies.

Podeu trobar informació del curs i com fer la inscripció a:

http://artibarriblog.wordpress.com/4-serveis/4-formacio/

Imágenes integradas 1

Salutacions,

ARTIBARRI
Comunitats creatives per al canvi social