dissabte 7 de juliol i diumenges a la plaça del mercat de la Barceloneta

Aquest proper dissabte 7 de juliol, de 10 a 20h ens trobaràs a la plaça del mercat de la Barceloneta, en el marc de “les botigues al carrer” organitzat per l’associació de comerciants del barri. Estarem en una de les carpes donant informació i venent artesanies amb materials reciclats.

Veniu a informar-vos i participar en els tallers artístics i creatius (gratuits i oberts a tothom), que estem organitzant de cara a decorar la plaça del mercat durant la festa major de la Barceloneta.

Aquest serà el primer d’una sèrie de tallers que durem a terme tots els diumenges de juliol de 17 a 20h. a la plaça del mercat de la Barceloneta.

Fem una festa major decorada entre tots! Poden participar-hi totes les persones de 1 a 100 anys, o col·lectius del barri i de la ciutat. Fem una crida especial a tots aquells artistes que hi vulguin participar, ja sigui com artistes, o bé ajudant-nos com a voluntaris durant els tallers.

Vine, digues la teva, experimenta, crea i fem entre tots una gran obra d’art col·lectiva, que mostrarem durant la festa major de la Barceloneta.

El dissabte 7 de juliol ens trobaràs a una carpa, i els tallers es portaràn a terme de 11 a 13 i de 18 a 20h.

Més informació: Lina – lina.lacasamarilla@gmail.com – Telf. 934396425 (de dilluns a divendres de 10 a 15h).