Arts & Co. (a les escoles) a Costa Rica

El passat dilluns 3 d’octubre vam fer l’entrega del Cap Gros Badaloní (fet pels nens i nenes del Ceip Boada) a l’escola rural de Riopiedras, Costa Rica, amb un acte triomfal!!

Ha estat un esdeveniment conmovedor tant pels nens i nenes de Costa Rica com per a nosaltres (els missatgers), ja que no ha estat gens fàcil portar aquest cap gros tan gran, a tans kilòmetres de distància!!!

Però sens dubte, ha valgut la pena l’esforç, ja que finalment “aquest amic” ja té nova casa i nova “familia adoptiva”… i fins i tot ja li han posat nom: ¡BUGATRON!

Aquest cap gros ha estat dut a terme durant l’any escolar 2010-2011 amb molta imaginació i paciència (tant dels nens i nenes… com dels profes!), juntament amb la resta de capgrosos (que s’han quedat al Ceip Boada), per conformar “una familia ben estranya”, però divertida, que estarà present en tots els actes i totes les festes dels centres educatius.

Podeu visitar l’album de fotos que recull el treball dut a terme pels nens i nenes de 5è del Ceip Boada durant l’any escolar 2010-2011, on trobareu bones proves de la seva gran imaginació!

Art&Co. a ls escoles. Ceip Boada 2010-2011. Un mundo imaginario.

També us deixem un link a les fotos de l’entrega del capgros a l’escola de Riopiedras:

Rio Piedras 2011

En breu estarem entregant el “petit capgros” que hem portat de Costa Rica als nens del Ceip Boada.

També us deixem un link al video-resum d’enguany on podreu veure explicat el projecte dut a terme!